Raiffeisen Bank a lansat un credit nou pentru persoane fizice, in lei, denumit Flexicredit Acasa, cu destinatie imobiliara, fara ipoteca, suma maxima fiind de 15.000 euro (echivalent in lei), pe o perioada de maxim 10 ani.

Creditul poate fi folosit pentru modernizarea, extinderea, renovarea, sau refinantarea unui credit cu destinatie imobiliara. Pentru accesarea acestui credit, clientul trebuie sa detina un avans de 40% din valoarea proiectului.

"Am constatat ca aproximativ 50% dintre creditele de nevoi personale pe care le acordam au ca destinatie investitii imobiliare - modernizare, extindere, renovare", a spus Catalin Munteanu, director executiv, aria persoane fizice.

Pana la 31 iulie 2015, rata dobanzii la creditul Flexicredit Acasa porneste de la 9,5% pe an pentru clientii care incaseaza salariul sau pensia pe card la Raiffeisen Bank si 10,5% pentru cei care nu sunt inca clientii bancii.

Raiffeisen Bank deserveste aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, 100.000 IMM-uri si 7.700 de companii. La finalul anului 2014, reteaua Raiffeisen Bank numara 527 de unitati, peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 13.000 de EPOS-uri.

PwC: Daca taxa pe active se...
Citeste si: Cat pierde statul din taxa pe activele bancare?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si