In cadrul intalnirii adunarii generale extraodinare a actionarilor din data de 28 aprilie anul curent, Nicolae Petria, presedintele consiliului de supraveghere al Bancii Comerciale Carpatica si Doina Toader, membru al consiliului si-au prezentat demisiile din functiile ocupate din anul 2012.

Decizia acestora a survenit pe fondul unor viziuni diferite fata de cea a actionarilor cu privire la evolutia bancii. Nicolae Petria este unul dintre principalii membri fondatori ai Bancii Comerciale Carpatica, fiind bancher cu o experienta profesionala de 38 de ani in domeniul economic si de asemenea conf. univ. dr. in cadrul Facultatii de Stiinte Economice Sibiu.

In cadrul bancii a fost membru al Consiliului de Supraveghere din 2009, iar in 2012 a fost ales pentru functia de presedinte al consiliului. Anterior a lucrat pentru Banca Nationala a Romaniei si pentru Unicredit Bank.

Doina Toader, este expert contabil evaluator si un foarte bun auditor financiar, fiind membru in Consiliul superior CECCAR si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania. In cadrul Bancii Comerciale Carpatica, a ocupat functia de membru al Consiliului de Supraveghere.

In cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor actionarii au respins atat propunerea de micsorare a capitalului social pentru reducerea pierderilor, dar si propunerea de majorare de capital.

Daniela Iliescu este noul...
Citeste si: Daniela Iliescu este noul director general Patria Bank


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Johan Gabriels, fostul presedinte RBS, a fost numit sef la Carpatica