"Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank, care a avut loc vineri, 8 mai a.c., a decis reinnoirea mandatelor membrilor executivi ai Consiliului de Administratie al CEC Bank, respectiv a mandatelor membrilor neexecutivi ai institutiei bancare pana la data aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei a noilor membri nominalizati", anunta Ministerul de Finante.

Astfel, incepand cu data de 11 mai a.c. si pana la data aprobarii de catre BNR a noilor membri nominalizati de catre AGA au fost prelungite mandatele membrilor executivi ai CA al CEC Bank, respectiv ale lui Radu Gratian Ghetea — director general-presedinte al CA, Andrei-Liviu Stamatian — director prim-vicepresedinte, membru al CA, Gheorghe Carabasan — director—vicepresedinte, membru al CA si Mihaela Lucica Popa — director-vicepresedinte, membru al CA.

In functiile de membri executivi ai CA al CEC Bank pentru un mandat de patru ani, incepand cu data aprobarii de catre BNR, Adunarea Generala a Actionarilor bancii a nominalizat pe Enache Jiru — director general-presedinte al CA, Lucian Claudiu Anghel — director-prim-vicepresedinte, membru al CA, Mihaela Lucica Popa — director-vicepresedinte, membru al CA si Cristian Tudorancea — director-vicepresedinte, membru al CA.

De asemenea, a fost prelungit mandatul de director—vicepresedinte pentru Mirela Iovu, pana la data aprobarii de catre BNR a unui mandat similar pentru Andrei Razvan Micu.