Posta Romana Broker de Asigurare (PRBA) va avea, pana la sfarsitul lunii mai, spatii dedicate serviciilor de brokeraj in 40 de oficii postale din tara, iar pana in toamna reteaua se va extinde la peste 300 de unitati, a anuntat astazi compania.

Incepand cu luna mai, Posta Romana ofera posibilitatea incheierii politelor de asigurari in oficii postale din Arad, Alba, Pitesti, Topoloveni, Bacau, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Slobozia, Iasi, Ploiesti, Satu-Mare, Suceava, Alexandria, Tulcea, Marasesti si Vaslui, potrivit unui comunicat al companiei.

Cea mai scumpa polita de asigurare incheiata pana in prezent este de 35.000 de lei. "Volumul vanzarilor brokerului de asigurari al Postei Romane a crescut, la finalul lunii aprilie a acestui an, cu peste 400% fata de ianuarie. Cea mai scumpa asigurare incheiata pana acum este de 35.000 de lei, in Bucuresti. In acest moment, peste 700 de angajati ai Postei Romane sunt in curs de acreditare ca agenti de asigurari, acestia urmand sa acopere peste 50% din reteaua urbana", a declarat Viorel Motoroiu, directorul general al companiei.

Directorul general al Postei Romane, Alexandru Petrescu, a afirmat ca osta Romana Broker de Asigurare doreste sa implementeze cat mai rapid unele produse de asigurari, care sa tinteasca segmentul de clienti traditionali ai operatorului national de servicii postale.

"In perioada urmatoare vom anunta un tip de polita special dedicata pensionarilor din mediul urban si rural. De asemenea, PRBA lucreaza impreuna cu o parte a liderilor pietei de asigurari la dezvoltarea unui produs nou, complex, de asigurare a locuintei, atat din punct de vedere al riscurilor acoperite, cat si al pretului. Posta Romana Broker de Asigurare trebuie sa aiba o evolutie dinamica, ascendenta si sa devina un centru de profit pentru proprietarul unic - Posta Romana", a completat Alexandru Petrescu.

Posta Romana a lansat in octombrie 2014 propriul broker de asigurari. PRBA intermediaza asigurari generale, de la RCA la polite de sanatate, urmand ca in cel mult un an de la inaugurare sa-si extinda oferta pe segmentul asigurarilor de viata. PRBA are deja incheiate parteneriate cu sapte societati de asigurare, printre acestea numarandu-se City Insurance, Euroins si Allianz-Tiriac Asigurari.

PRBA a primit autorizatia de functionare de la Autoritatea de Supraveghere Financiara in septembrie. Societatea este controlata integral de Posta Romana. Posta Romana a anuntat inca din iunie 2011 ca va infiinta o banca si un broker de asigurari, scopul fiind utilizarea mai buna a retelei de unitati postale si suplimentarea veniturilor operatorului, pe fondul contractarii pietei de profil. Pe piata brokerajului in asigurari sunt autorizate aproximativ 500 de societati.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri