In perioada 21-25 august 2006, in ringul Bursei Romane de Marfuri (BRM) si al punctelor de lucru din teritoriu s-au desfasurat 31 proceduri de achizitii si vanzari care au totalizat o valoare de 12,7 milioane dolari, la care imbunatatirea totala a preturilor s-a cifrat la 2,7 milioane dolari.

In ringul BRM, s-au desfasurat 13 proceduri de achizitii in valoare de 11,5 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare, cifrata la 10,5 milioane dolari a fost inregistrata in cadrul licitatiilor ordonate de CFR Marfa, care a achizitionat diferite tipuri de marfuri si servicii: vagoane, materiale igienico-sanitare, servicii de modernizare si transformare vagoane marfa si servicii de curatare decantoare. Produsul pentru care s-a obtinut cea mai mare imbunatatire de pret fata de oferta financiara initiala a fost reprezentat de un lot de 50 vagoane noi, pentru care s-a realizat o diferenta favorabila totala de pret de aproape 320.000 dolari.

O alta valoare semnificativa a contractelor de achizitii a fost inregistrata de Tarom, care a achizitionat, in cadrul celor doua licitatii organizate in ringul BRM, calculatoare, echipamente informatice si cafea in valoare de peste 450.000 dolari.

Alte valori importante ale contractelor de achizitii au fost inregistrate de Romaero, care a achizitionat servicii de asigurari in valoare de aproape 370.000 dolari.

Terminalele BRM au organizat 18 proceduri de achizitii si vanzari care au totalizat o valoare de tranzactionare de 1,2 milioane dolari.

Au fost organizate licitatii pentru o gama foarte diversa de marfuri si servicii: lemne foc, cuplaje electromagnetice, conductor bobinaj, servicii intretinere si reparatii nava ferry-boat, servicii reparatie cladire, servicii revizie linii si aparate cale ferata, echipamente protectie.

Topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu, realizat pentru intervalul 21-25 august 2006 situeaza pe primul loc Terminalul Prahova cu o valoare contractuala de 740.000 dolari, urmat de Constanta cu 290.000 dolari.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Departamentul Marketing - Comunicare tel: 021/317.16.45, fax: 021/317.28.78. De asemenea, va invitam sa vizitati site-ul: www.brm.ro.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri