Valoarea bunurilor finantate de UniCredit Leasing in primul trimestru a fost de 69,8 milioane euro, mai mare cu 31% fata de cea aferenta perioadei similare a anului trecut, autovehiculele comerciale si utilitare reprezentand aproape jumatate din portofoliu, a anuntat compania, conform Mediafax.

In 2014, ponderea autovehiculelor comerciale si utilitare in portofoliul UniCredit Leasing a urcat, fata de anul anterior, cu 13 puncte procentuale, la 40%. In primele trei luni din 2015 cresterea a continuat, pana la 46%.

"Ne-am propus sa ne mentinem cota de piata, sa ne imbunatatim calitatea serviciilor acordate clientilor nostri si sa ne extindem parteneriatele cu furnizorii. Ne concentram in zona companiilor mici si medii, acolo unde este nevoie de finantare pentru o crestere economica solida. Parteneriatul cu Banca Europeana de Investitii este una dintre actiunile pe care le-am facut anul trecut in acest scop", a declarat intr-un comunicat Antoaneta Curteanu, CEO UniCredit Leasing Corporation.

Dupa primele trei luni, UniCredit Leasing si-a mentinut cota de piata, la 18,3%, pastrandu-si astfel pozitia de lider, potrivit companiei.
Pentru restul anului 2015 UniCredit Leasing Corporation are ca obiectiv cresterea volumelor finantate.

"Vom continua sa dezvoltam produse si campanii pentru clientii din industriile in care suntem deja prezenti cu o expertiza considerabila si, in acelasi timp, vom sustine si business-urile considerate de nisa, cum ar fi, de exemplu, profesiile liberale", a spus Curteanu.

UniCredit Leasing revine la...
Citeste si: UniCredit Leasing revine la nivelul de business de dinaintea crizei

Compania face parte din grupul italian UniCredit, prezent pe piata din Romania si prin intermediul UniCredit Tiriac Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Insurance Broker, Unicredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Seful UniCredit Leasing lasa Romania pentru Bulgaria