Valoarea bunurilor finantate de UniCredit Leasing in primul trimestru a fost de 69,8 milioane euro, mai mare cu 31% fata de cea aferenta perioadei similare a anului trecut, autovehiculele comerciale si utilitare reprezentand aproape jumatate din portofoliu, a anuntat compania, conform Mediafax.

In 2014, ponderea autovehiculelor comerciale si utilitare in portofoliul UniCredit Leasing a urcat, fata de anul anterior, cu 13 puncte procentuale, la 40%. In primele trei luni din 2015 cresterea a continuat, pana la 46%.

"Ne-am propus sa ne mentinem cota de piata, sa ne imbunatatim calitatea serviciilor acordate clientilor nostri si sa ne extindem parteneriatele cu furnizorii. Ne concentram in zona companiilor mici si medii, acolo unde este nevoie de finantare pentru o crestere economica solida. Parteneriatul cu Banca Europeana de Investitii este una dintre actiunile pe care le-am facut anul trecut in acest scop", a declarat intr-un comunicat Antoaneta Curteanu, CEO UniCredit Leasing Corporation.

Dupa primele trei luni, UniCredit Leasing si-a mentinut cota de piata, la 18,3%, pastrandu-si astfel pozitia de lider, potrivit companiei.
Pentru restul anului 2015 UniCredit Leasing Corporation are ca obiectiv cresterea volumelor finantate.

"Vom continua sa dezvoltam produse si campanii pentru clientii din industriile in care suntem deja prezenti cu o expertiza considerabila si, in acelasi timp, vom sustine si business-urile considerate de nisa, cum ar fi, de exemplu, profesiile liberale", a spus Curteanu.

Compania face parte din grupul italian UniCredit, prezent pe piata din Romania si prin intermediul UniCredit Tiriac Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Insurance Broker, Unicredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri