Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza Pachetul de produse si servicii financiare Divers Plus BCR.
Pachetul Divers Plus BCR este destinat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 ani impliniti la momentul contractarii pachetului si 65 de ani (inclusiv).

Pachetul financiar este compus din trei componente obligatorii cum sunt creditul de nevoi personale Divers Extra BCR (in lei) cu dobanda revizuibila semestrial sau Divers Super BCR, in euro sau dolari. Creditul din cadrul pachetului se acorda pe termen mediu sau lung si in suma de minim 3.000 RON (echivalent EUR/USD). De asemenea, certificatul de asigurare de viata emis de BCR, oferit gratuit, si cardul de debit BCR Maestro/ BCR Visa Clasic/ BCR Visa Electron/ BCR Visa Electron Euro reprezinta componente obligatorii ale pachetului financiar.

Componentele optionale pot fi obtinute de catre client si dupa contractarea pachetului, prin completarea documentatiei specifice stabilita prin reglementarile interne. Clientii care achizitioneaza pachetul Divers Plus BCR beneficiaza de costuri avantajoase la creditul din cadrul pachetului. Astfel, pentru creditul in lei (Divers Extra BCR) banca practica o dobanda activa redusa cu 2 p.p. fata de oferta standard, prin reducerea marjei de produs. Pentru creditul in valuta Divers Super BCR (in EUR sau USD) banca practica o dobanda activa redusa cu 1,75 p.p. fata de oferta standard, tot prin reducerea marjei de produs.

Banca va mentine nivelul marjei de produs aferenta creditului Divers din cadrul pachetului pe toata durata creditului.De asemenea, clientul primeste gratuit din partea bancii un card de debit BCR Maestro/ BCR Visa Clasic/ BCR Visa Electron/ BCR Visa Electron Euro.

Clauza suplimentara de exonerare de la plata ratelor de credit in caz de somaj este oferita clientului de catre BCR Asigurari de Viata, in conditii avantajoase de cost specifice pachetului Divers Plis BCR.

BCR are in prezent 444 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 19 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM peste 1.200 si aproximativ 8.000 de POS. Numarul clientilor a crescut constant ajungand in prezent la peste 4 milioane, din care 90% sint clienti persoane fizice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri