O companie de gestiune de fonduri din Bulgaria a lansat un fond Advance Eastern Europe, care va investi in actiuni cotate pe bursele din Bulgaria, Romania, Croatia, Serbia, Rusia si Ucraina, potrivit cotidianului bulgaresc Dnevnik.

Fondul lansat de compania Karoll Capital Management a primit, miercuri, licenta de functionare din partea Comisiei de Supraveghere Financiara din Bulgaria, mentioneaza Dnevnik.

Actiunile cotate pe pietele de capital din tarile est-europene vor constitui pana la 75% din portofoliul de investitii al fondului. Reprezentantii companiei de gestiune au precizat ca ar putea investi si in actiuni cotate la burse din alte tari din zona, cum ar fi Macedonia, Muntenegru si Bosnia si Hertegovina, "daca conditiile de pe piata sunt favorabile", se arata in articolul cotidianului Dnevnik.

Advance Eastern Europe este al doilea fond de investitii lansat de compania Karoll Capital Management, dupa cel denumit Advance Invest, care este destinat tot investitiilor pe piete de capital din regiune, precizeaza Dnevnik.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »



Citește și
Huawei, Trump, cursa 5G si Guvernul Romaniei: Cum ne pozitionam?
Setari Cookie-uri