Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a selectat, in urma procesului de recrutare lansat la finalul lunii aprilie, trei sefi de serviciu, respectiv Adriana Matache pentru Actuariat si Analiza de Piata, Cosmin Paunescu la Supraveghere Prudentiala si Catalin Gingasu la Intermediari in Asigurari.

"Postul de Sef Serviciu la Serviciul Control Pensii Private - Directia Supraveghere si Control, Sector Pensii Private - nu a fost ocupat intrucat niciunul dintre candidati nu a fost declarat castigator in urma sustinerii interviului socio-profesional. Prin urmare, procesul de recrutare pentru aceasta pozitie va fi reluat la o data care va fi comunicata ulterior", se arata intr-un comunicat al autoritatii, scrie Mediafax.

Pentru ocuparea pozitiilor vacante s-au inscris la concurs 90 de candidati. Adriana Mihaela Matache, noul sef serviciu la Serviciul Actuariat si Analiza de Piata - Directia Supraveghere si Control, Sector Asigurari-Reasigurari, are o experienta de 11 ani in domeniul actuariatului si al auditului.

In ultimii sase ani a ocupat pozitii de management (auditor manager, manager, senior manager), a coordonat echipe si proiecte in cadrul Ernst&Young si PricewaterhouseCoopers. Ea a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica si Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori.

Cosmin Florin Paunescu, seful Serviciului Supraveghere Prudentiala - Directia Supraveghere si Control, Sector Instrumente si Investitii Financiare, cu o experienta de 15 ani in domeniul serviciilor financiare, in special pe piata de capital, a fost responsabil cu pietele reglementate la ASF.

El si-a inceput cariera in cadrul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) pe pozitia de supraveghetor piete reglementate si director al Directiei Autorizare si al Directiei Organisme de Plasament Colectiv. Ulterior, a fost presedinte/director general la SAI KD Investments Romania, director al SSIF Finans Securites si director executiv investitii la Prima Pensie Fond de Pensii).

Absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, a ocupat din 2007 functia de consilier la Cabinetul Presedintelui la CNVM, respectiv la ASF.

Catalin-Gabriel Gingasu, care a fost selectat ca sef la Serviciul Supraveghere Intermediari in Asigurari - Directia Supraveghere si Control, Sector Asigurari-Reasigurari, a ocupat atat pozitii de executie, cat si posturi de conducere in cadrul mai multor societati si brokeri de asigurare.Astfel, a fost inspector asigurari/economist la ASIBAN, director executiv la Star Express Broker de Asigurare, director agentie in cadrul societatii Uniqua si Account Manager la GrECo JLT Romania Viena GmbH, ajungand la o experienta de 17 ani in domeniul asigurarilor. Este licentiat al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri