Raiffeisen Bank a anuntat ca, incepand cu 1 septembrie, ofera clientilor o perioada de gratie de 56 de zile cu dobanda zero pentru toate cardurile sale credit (Standard, Vodafone, Gold) si nu ia comision pentru tranzactiile la comerciantii din tara si strainatate.

"Incepand cu 1 septembrie, Raiffeisen Bank ofera clientilor sai o perioada de gratie cu 0% dobanda de 56 de zile la toate cardurile de credit (Standard, Vodafone, Gold). De asemenea, comisionul pentru tranzactii la comercianti este 0%, indiferent daca acestea sunt realizate in Romania sau strainatate", a informat un comunicat al bancii.

Cardurile de credit au o dubla functionalitate: credit-debit, a precizat comunicatul bancii. "in cazul in care clientul ramburseaza mai mult decat suma utilizata din linia de credit, acesta poate utiliza fara restrictii suma suplimentara rambursata", se mai arata in comunicat.

Raiffeisen Bank a depasit cifra de 1,4 milioane carduri active, din care 140.000 sunt carduri de credit, a adaugat comunicatul. in acest an, banca a inregistrat peste 21 milioane tranzactii cu acest instrument, iar valoarea acestora depaseste 1,5 miliarde euro. Raiffeisen Bank detine peste 800 de ATM-uri si peste 6.000 terminale POS-uri la comercianti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri