Libra Internet Bank se alatura si ea bancilor care taie comisioanele la conturile si operatiunile in lei. Astfel, Libra ofera clientilor persoane fizice comisioane zero la administrarea contului curent, la internet si mobile banking, dar si la incasarile si platile in lei prin mijloace electronice, fara conditia de incasare a salariului in contul bancii.

Comisionul zero pentru incasari in lei se aplica chiar si celor efectuate in numerar, iar comisionul zero la plati este valabil pentru sumele pana la 50.000 lei realizate prin internet banking si mobile banking. Emil Bituleanu, directorul general al Libra Internet Bank, precizeaza ca oferta nu este conditionata de primirea salariului sau de alimentari minime lunare.

La finalul anului trecut, Libra Internet Bank a lansat contul Libra Online, prin care ofera clientilor online gratuitate totala la operatiunile prin internet banking. Contul online poate fi deschis de acasa, fara deplasari la banca si fara hartii, sustin reprezentantii bancii.

In completarea pachetului operational, banca ofera clientilor posibilitatea de a-si comanda cardul Libra Free direct din internet banking, cardul urmand sa fie livrat gratuit la adresa clientului, fara taxe de administrare. De asemenea, retragerile sunt gratuite de la oricare cele 511 de bancomate din reteaua Euronet.

In luna mai, Piraeus Bank a anuntat si ea ca a lansat un card de salariu fara comisioane de retragere, chiar si atunci cand scoateti bani de la bancomatul altei banci, si zero taxe de administrare. ING Bank si Banca Transilvania ofera si ele comisioane zero la cardurile de salariu. Totusi, singura banca care mai ofera transfer gratuit in lei in catre orice banca din Romania, prin online banking, este ING Bank, prin pachetul ING Card Complet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri