UniCredit Leasing Romania a schimbat denumirea companiei in UniCredit Leasing Romania IFN si doi membri ai consiliului de administratie, potrivit unei hotarari a adunarii generale a actionarilor (AGA) publicate in Monitorul Oficial.

Schimbarea denumirii vine ca urmare a noilor reglementari privind institutiile financiare nebancare (IFN). Actionarii au decis, ca urmare a expirarii mandatului consiliului de administratie in luna martie 2006, sa prelungeasca mandatul a patru din fostii membri si schimbarea altor doi.

Astfel, actualii membri ai consiliului de administratie sunt: Melih Mengu (presedinte), Regina Prehofer (nou numita), Carlo Marini (nou numit), Matteo Cavazzoli, Catalin-Rasvan Radu si Luca Ziero, potrivit hotararii publicate in Monitorul Oficial. Compania va deschide si doua noi puncte de lucru, la Ploiesti si Baia Mare, au decis actionarii.

Actionarul majoritar al societatii de leasing este UniCredito Italiano SpA, cu 99,99992% din capitalul social de 52,9 milioane lei (15 milioane euro). UniCredit Leasing Romania IFN avea, la sfarsitul anului trecut, active de 180 milioane euro si a afisat un profit net de 5,2 milioane euro, arata datele publicate de companie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si