Raiffeisen Bank a lansat un nou serviciu - Direct Debit Interbancar ľ care garanteaza plata facturilor de utilitati, a primelor de asigurare, a ratelor de credit sau a altor servicii, in mod rapid si eficient.

Prin serviciul Direct Debit Interbancar clientii care au cont curent la Raiffeisen Bank isi pot plati automat toate facturile catre furnizori, indiferent unde au acestia conturile deschise.

Noul serviciu Raiffeisen Bank are avantaje multiple: comoditate pentru plata facturilor, economie de timp, evitarea aglomeratiei de la ghisee, un control mai bun prin extrasul de cont asupra operatiunilor efectuate.
Serviciul permite si furnizorilor de utilitati publice, telecomunicatii, asigurari sau de alte servicii sa incaseze in conturile de la Raiffeisen Bank sumele aferente facturilor emise, de la toti clientii lor, indiferent de banca unde acestia au conturile.

In plus, pentru furnizorii de utilitati sau servicii, cele mai importante avantaje sunt: scaderea costurilor de colectare, reducerea riscului operational, precum si control crescut asupra fluxului de numerar prin incasarea planificata a creantelor.

Raiffeisen Bank, caracterizata de dinamism si inovatie, a fost una dintre primele banci din piata ce au oferit serviciul Direct Debit Intrabancar (Plati Directe Furnizori), cu peste 4 ani in urma. Acum il extinde cu serviciul Direct Debit Interbancar, acoperind toata gama de operatiuni care implica plati/incasari facturi, alte servicii, etc. In prezent prin serviciul Plati Directe Furnizori peste 55.000 de clienti isi platesc lunar facturile emise de 155 de furnizori.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri