Incepand cu luna august, Banca Romaneasca vine cu o oferta noua pentru creditul de nevoi personale cu ipoteca ľ un produs de creditare foarte flexibil pentru persoanele fizice care doresc sa imprumute sume de pana la 150.000 de euro pe o perioada maxima de creditare de 25 de ani. Dobanda pentru creditele acordate in euro a fost redusa de la 8,9% la 7,75%, iar perioada de creditare a fost extinsa de la 20 de ani la 25 de ani. Banca percepe un singur comision lunar de 0,2%.

"Anticipand poten■ialul larg pe acest segment de creditare am creat un produs accesibil persoanelor care doresc finantarea unor proiecte de valori mari, prin valorificarea eficienta a unuia din avantajele oferite de statutul de proprietar, de care se bucura cea mai mare parte a populatiei din Romania. Totodata, acest produs ofera un avantaj suplimentar prin includerea pachetului de asigurari de casa si de viata in pretul credituluiö, a declarat Paul Isoiu, Director General Adjunct al Bancii Romanesti.

Procedura de acordare a creditelor este simpla si flexibila si se aplica atat pentru credite noi cat si pentru refinantarea unor credite existente. Produsul se adreseaza persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani (varsta la care creditul este scadent), cu domiciliul si/sau rezidenta in Romania, venitul minim net lunar de 200 euro echivalent in Lei sau alta valuta iar vechimea la ultimul loc de munca de minim 6 luni.

Sunt acceptate veniturile (inclusiv dividende) solicitantului de credit impreuna cu cele ale familiei, toate in vederea determinarii angajamentelor lunare de plata. Garantia ceruta pentru acest tip de credit este ipoteca de rang I pe un bun imobil existent al solicitantului sau al unei terte persoane.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri