Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza, in premiera, Pachetul de produse si servicii financiare “Mediplus BCR”
Pachetul Mediplus BCR este destinat clientilor Persoane Fizice Autorizate care isi desfasoara activitatea in clinici si cabinete medicale: medici de familie, stomatologi, veterinari, alte persoane fizice cu drept de libera practica ce desfasoara activitati conexe actului medical (biologi, biochimisti, fizicieni, tehnicieni dentari).

Pachetul financiar este compus din 4 componente obligatorii: un credit de investitii, un credit pentru sustinerea activitatii curente, o asigurare de Malpraxis si un card de debit.

Credit de investitii “Invest Extra/Super BCR” - clientul poate opta pentru destinatia acestuia in functie de necesitatile de finantare, avand la dispozitie mai multe variante, printre care:
-cumpararea de spatii de lucru/ construirea de spatii de lucru/ cumparare/ viabilizare teren;
-modernizarea/ amenajarea/ consolidarea spatiilor reprezentand cabinete, birouri, etc;
-achizitionarea de vehicule noi/ rulate din productia interna si din import;
achizitionarea de echipamente de lucru (birouri, tehnica de calcul, tehnica medicala etc.);

Acest tip de credit se acorda in cadrul pachetului in conditii de cost mai avantajoase fata de oferta standard a bancii, prin reducerea cu 2 p.p. a marjei de produs din componenta dobanzii de referinta semestriala in cazul creditelor in lei (Invest Extra BCR), respectiv cu 3 p.p. a marjei de produs din componenta dobanzii variabile in cazul creditelor in valuta (Invest Super BCR).

Astfel, dobanzile practicate de banca in cazul creditului de investitii “Invest Extra/Super BCR” sunt:

- pentru creditul contractat in lei, dobanda este revizuibila semestrial si este de 9% anual pe termen scurt si de 9,5% anual pentru creditul contractat pe termen mediu si lung;
- pentru creditul contractat in euro, dobanda este variabila de 8,5% anual pe termen scurt si de 9% anual pe termen mediu si lung;
- pentru creditul in dolari, dobanda este variabila de 9,25% anual pe termen scurt si de 9,25% anual pentru creditul pe termen mediu si lung.

“Acest pachet de produse financiare acopera practic toate necesitatile pentru efectuarea unui act medical de calitate sau a activitatilor conexe acestora – analize, lucrari dentare, etc.”, a declarat Ion Matei, director executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri Retail din cadrul BCR. “Totul in conditii avantajoase de cost pentru solicitatnti”, a adaugat Matei.

La alegerea solicitantului, unul dintre urmatoarele tipuri de credit:
Linie de credit in lei “Flux Extra BCR” pentru desfasurarea activitatii curente.

Credit pe obiect “Productiv Extra BCR” pentru cumpararea de materii prime, materiale necesare desfasurarii activitatii de productie (spre exemplu tehnica dentara), prestari servicii, cheltuieli legate de participarea la cursuri de specializare, simpozioane etc.

Asigurarea de raspundere civila profesionala a medicilor specialisti (Malpraxis), emisa de BCR Asigurari SA, in conditii avantajoase de cost specifice pachetului Mediplus BCR.

Emiterea gratuita a unui card de debit: BCR VISA Clasic/BCR Visa Electron/BCR Maestro fara depunerea sumei minime obligatorii de plata.

Acest pachet financiar are si 3 componente optionale si anume:
- Asigurarea imobilelor (cladiri/ alte constructii), precum si a altor bunuri detinute de clienti (mijloace fixe, obiecte inventar, stocuri), emisa de BCR Asigurari in conditii avantajoase de cost.
- Asigurarea masinilor, utilajelor si instalatiilor pentru cazurile de avarii accidentale, emisa de BCR Asigurari in conditii avantajoase de cost.
- instalarea de POS-uri in cadrul spatiilor medicale in care isi desfasoara activitatea clientii PFA.

Componentele optionale pot fi obtinute de catre client si ulterior contractarii pachetului, prin completarea documentatiei specifice stabilita prin reglementarile interne.

Banca va mentine nivelul marjei de produs aferenta creditului Invest din cadrul pachetului pe toata durata creditului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si