ING Bank Romania a inaugurat astazi la Suceava o noua sucursala bancara pentru companii, care functioneaza alaturi de zona SelfBank, de servicii bancare pentru persoane fizice.
Oficialitatile locale care au participat la eveniment au fost intampinate de Directorul General al ING Bank Romania, dl. Misu Negritoiu, de Directorul Retelei Bancare pentru Companii, dl. Dorin Dragomirescu si de Directorul Sucursalei ING Bank Suceava, dl. Dan Jitareanu.

Incepand de azi, companiile din Suceava si din vecinatate vor beneficia de serviciile oferite de una dintre cele mai importante institutii financiare din lume. Totodata, locuitorii orasului Suceava vor beneficia de o a treia zona de SelfBank in oras, bucurandu-se de avantajele unui mod simplu si eficient de a-si administra fondurile proprii, prin intermediul tehnologiei de ultima ora. ING Bank aduce in Suceava profesionalismul si calitatea serviciilor unuia dintre cele mai prestigioase grupuri financiare din lume. Prezenta ING in Suceava va imbunatati cu siguranta climatul afacerilor din aceasta zona, a declarat dl. Misu Negritoiu, Directorul General al ING Bank Romania.

ING Bank Suceava este a nouasprezecea sucursala a ING Bank ce ofera companiilor intreaga gama de produse si servicii disponibile la nivel national, de la plati si schimburi valutare, pana la credite, servicii de custodie si solutii de electronic si internet banking. Serviciile financiare pentru persoane fizice sunt oferite sub numele de SelfBank. ING a fost prima banca internationala care a deschis o sucursala dupa 1989, oferind intreaga gama de servicii.

ING Romania face parte din ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de managementul activelor unui numar de peste 60 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din 50 de tari. Cu un personal de peste 120.000 de angajati, grupul cuprinde o gama variata de companii, care deservesc clientii sub numele ING. Cel mai recent clasament al celor mai puternice institutii financiare din Europa, difuzat de Bloomberg in luna august, claseaza ING Group pe locul 5, cu o valoare de piata de 67,7 miliarde Euro, si pe locul 13 in randul celor mai puternice institutii financiare din lume.

Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »