Banca Comerciala Romana (BCR) reduce dobanzile la creditele imobiliare si la cele cu garantie ipotecara pana la media pietei in acest moment, respectiv 4,95% pe an. La un sold de circa 51.000 euro pentru un credit ipotecar in derulare, rata clientului ar putea cobori cu aproape 150 de euro.

Banca ofera clientilor si posibilitatea de a avem 5 ani dobanda fixa, pentru ca ulterior aceasta sa fie calculata pe baza Euribor la 6 luni plus o marja de 3%. Pentru creditele de consum cu ipoteca dobanda va fi mai mare cu 1%. Oferta este adresata toturor celor au un credit imobiliar/ipotecar/de consum cu ipoteca in derulare.

"Echilibrul intre rezultatele financiare si relatia cu clientii este starea de normalitate catre care ne indreptam. Suntem o banca diferita fata de acum trei ani, avem o noua filozofie de business, si acest lucru se vede in masurile pe care le luam. BCR isi ia angajamentul sa fie un partener pe termen lung pentru clienti si sa se adapteze, inclusiv prin gasirea solutiilor comerciale cele mai potrivite, provocarilor contextului economic. Am inceput prin a ne asculta mai bine clientii si am creat o unitate speciala dedicata imbunatatirii experientei clientilor. Am lucrat in permanenta la imbunatatirea cunostintelor de educatie financiara a clientilor nostri, si am incununat aceste eforturi cu lansarea unui Ghid de Creditare Responsabila, pe care l-am facut in parteneriat cu Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare si pe care l-am distribuit astazi in cateva sute de mii de exemplare", a declarat Dana Demetrian, vicepresedinte Retail&Private Banking BCR.

Pentru clientii BCR, pe langa reducerea de peste 20% a ratei lunare de plata, banca ofera un flux rapid de aprobare, cu documentatie simplificata, intr-un singur drum la banca, comisioane zero si asigurarea de viata gratuita pe intreaga durata a creditului.

BCR ofera exemplul unui credit credit ipotecar de 51.250 de euro, luat in noiembrie 2007, pe 30 de ani. Clientul mai are de platit 269 de rate, iar rata actuala a dobanzii este de 10,10%. Daca in prezent clientul plateste 403 de euro pe luna, dupa acceptarea noii oferte a BCR va plati 264,5 euro pe luna.

Parteneriat intre Keez si...
Citeste si: Parteneriat intre Keez si BCR privind pachetul StartUP Gratuit

Cat este DAE in cazul creditelor ipotecare si de nevoi personale de la BCR

Reprezentantii bancii au precizat pentru wall-street.ro ca in cazul unui credit ipotecar de 160.000 lei (circa 36.000 euro), pe 30 de ani, DAE scade la 4,90%, in contextul unei dobanzi fixe de 4,95% pe cinci ani si a dobanzii variabile pana la incheierea creditului, calculata pe baza Robor la 6 luni, plus o marja de 3 puncte procentuale.

In cazul creditului de nevoi personale cu ipoteca, la o suma de 90.000 lei imprumutata pe 5 ani, cu dobanda fixa de 5,95%, DAE va fi 6,30%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Bank of the Year 2018: 6 trofee au ajuns pe masa unei singure banci