Banca Comerciala Carpatica a atins o retea de 200 de unitati operationale prin punerea in functiune a Agentiei Port Constanta, aceasta fiind a patra unitate din municipiu, anunta un comunicat al bancii.

La inaugurare a participat si presedintele bancii, Dr. Nicolaie Hoanta, care a subliniat, cu aceasta ocazie ca, „Avem deja o retea solida de unitati teritoriale pe intreg cuprinsul Romaniei, urmand ca la finele anului sa ajungem la 230 de unitati. Reteaua bogata, completata de o buna logistica ce consta in ATM-uri, ASV-uri, precum si un sistem informatic centralizat performant, dar si de o oferta competitiva de produse si servicii, de o echipa profesionista si un management de exceptie, demonstreaza cu prisosinta ca BCC este simbolul „fortei si inteligentei capitalului romanesc”, valori promovate in cei peste sapte ani de activitate intensa pe piata financiar – bancara autohtona”.

Rezultatele bune, obtinute in prima jumatate a acestui an, precum si cele excelente inregistrate in lunile iulie si august anunta cel mai bun an al Bancii Carpatica, an la finele caruia banca va atinge o cota de piata de 1% dupa activele nete.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »