TBI Leasing a prelungit mandatul presedintelui pentru inca patru ani

Actionarii TBI Leasing au aprobat decizia de prelungire a mandatului Florentinei Mircea, care va ocupa functia de presedinte al consiliului de administratie pentru inca patru ani, potrivit unei raportari a companiei, publicata in Monitorul Oficial.

De asemenea, actionarii companiei de leasing au mai aprobat infiintarea unui nou punct de lucru al societatii in Ramnicu Valcea, conform Monitorului Oficial. Principalul actionar al TBI Leasing este TBIF Financial Services din Olanda cu 99,99% din capitalul social de 25,2 milioane lei, informeaza NewsIn.

Compania de leasing a avut un portofoliu de 9.785 de contracte active in iunie, cu 41% mai mult decat la finele anul trecut, potrivit site-ului oficial al companiei. TBI Leasing ofera servicii de leasing sale auto, de echipamente si imobiliar si servicii de sale si lease-back. in primul semestru, TBI Leasing a incheiat 2.500 de contracte in valoare de 31,5 milioane de euro.

TBI Leasing si-a majorat capitalul social cu 6,2 milioane de lei, la 25,2 milioane de lei, prin incorporarea profitului nedistribuit obtinut in 2005, potrivit hotararii actionarilor. La procesul de majorare au contribuit grupurile TBIF Financial Services BV si TBIH Financial Services Group NV, cu 6,15 milioane de lei, respectiv 53,700 de lei.

TBI Leasing a incheiat contracte in valoare de 46 milioane de euro: aproximativ 70% pentru achizitionarea de autoturisme noi, 11% pentru autoturismele second-hand, 18% pentru echipamente, 3% pentru imobiliare si 1% pentru bunuri de larg consum. Compania a lansat, in noiembrie 2005, noi produse pe piata: Leasing V8 (leasing operational cu servicii incluse), Leasing Imobiliar (avand un termen de 10 ani) si Leasing Coupe (pentru finantarile din sectorul auto).

Compania TBI Leasing face parte din grupul financiar olandez TBIH Service Group, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri