Actionarii Asitrans Leasing IFN l-au numit pe Stan Bogdanel Petrisor in functia de presedinte al consiliului de administratie, au revocat comisia de cenzori si au numit Audit Financiar Dacia ca auditor financiar al societatii, potrivit unei raportari a companiei, publicata in Monitorul Oficial.
De asemenea, actionarii i-au revocat pe Dinu Gheorge, Ciorzan Voicu Iosif si Tatu Constantin Tuliu din functia de administratori. Stan Bogdanel Petrisor, Alexandru Mariana Saftica si Isac Constantin au fost numiti administratori ai societatii pe o perioada de patru ani, informeaza Monitorul Oficial. Actionarii au aprobat mai devreme schimbarea numelui societatii din UNTRR Leasing in Asitrans Leasing IFN si majorarea capitalui social de la 60.000 lei (16.980 euro) la 730.000 lei (206.600 euro), informeaza NewsIn.

Compania de asigurari Asitrans a achizitionat pachetul majoritar al societatii UNTRR Leasing, care va deveni, in urma tranzactiei, Asitrans Leasing, au declarat, in luna iulie oficiali ai Asitrans. UNTRR Leasing este o societate specializata in leasing financiar-operational pentru autovehicule si echipament electronic si era controlata, pana la preluarea de catre Asitrans, de catre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR).

Astrans detine 51% din actiunile Asitrans Leasing, iar UNTRR 19% din capitalul social al firmei de leasing. Dinu Gheorghe (fost presedinte al UNTRR), Ciorzan Voicu Iosif (fost secretar general al UNTRR) si Mihut Florian (actualul presedinte al UNTRR) detin fiecare cate 10% din actiunile Asitrans Leasing.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri