De partea cealalta a unor datorii interminabile, exista avere. Desigur, a castiga bani reprezinta o experienta mai buna, mai placuta, decat cea de a achita datorii catre alte persoane sau banci. Cand te concentrezi pe a castiga bani, datoriile vor avea grija de ele insele. Concentrandu-te pe avere vei atrage o viata placuta, prospera si gandurile puternice.

1. Ganditi-va la avere, nu la datorii

De vreme ce te gandesti la bani in fiecare zi a vietii tale, ai putea, de asemenea, sa nutresti ganduri pozitive asupra acestora. Daca te gandesti cum sa castigi mai multi bani, vei fi mult mai creativ. Nu-ti lasa sufletul doborat de datorii si tristete.

2. Plateste-ti facturile de bunavoie

Data viitoare cand primesti o factura, amenda sau taxa, plateste-o de bunavoie. Daca te macina resentimente, admiti inconstient doua lucruri: ca bani sunt greu de obtinut si nu te bucura serviciile de care beneficiezi.

3. Pretuieste la timp ceea ce detii

Trebuie sa apreciezi ceea ce ai deja, pentru ca iti va permite sa ai ma mult. Este un punct de plecare. Poti, practic, sa-i spui Universului: "Mai mult din acest lucru, te rog!". Inventariaza tot ce ai si apreciaza acele lucruri.

4. Nu mai sta in preajma persoanelor negative

Exista o multime de oameni care vor, de regula, sa iti impartaseasca opinia lor despre "avere". Stai departe de acesti oameni. Multi sunt sarlatani atunci cand vine vorba de a castiga bani. Cauta in schimb prieteni mai bogatic. Ei te vor ajuta sa ajungi unde trebuie.

5. Nu discuta de datorii

Cuvintele au capacitatea de a te ajuta sa prosperi, dar au, de asemenea, puterea de a te impinge catre saracie. Daca povestesti altor persoane despre saracie (sau datorii), le inrobesti cu gandurile tale. In schimb, discuta numai despre bogatie.

6. Mergi in locuri luxoase

Te poti programa sa faci un test drive cu un Rolls Royce pentru o experienta captivanta. Ai putea vizita chiar si vile aflate la vanzare pentru cateva sute de mii de euro. Daca in jurul tau vei avea numai prosperitate, te va impinge si pe tine sa fii bogat. Vei incepe sa te intrebi: "Cum pot sa obtin acest lucru?".

7. Cumpara bunuri de lux

Cand cumperi un produs de lux, indiferent cat de mic este, te vei simti automat mai bogat. Pe masura ce vei acumula mai multe produse de calitate superioara, respectul de sine creste.

Sursa informatii: Entreprenuer.com

Sursa foto: Silueta unui barbat cu mainile ridicate / Shutterstock