Din aceasta saptamana, Romanian International Bank S.A. a majorat dobanda variabila si fixa la depozitele in lei, cu plata la termen sau lunara a dobanzii

In urma acestei majorarii, dobanzile variabile la depozitele in lei au ajuns la urmatoarele niveluri:
- 7,50%/1luna, 7,65%/3 luni, 7,80%/6 luni
- 8,10%/9 luni, 8,25%/12 luni, 8,50/18 l

Depozitele cu dobanda fixa prezinta ca principal avantaj pentru client, posibilitatea constituirii si pe termene lungi, cu dobanzi ridicate, asigurand mentinerea acestor dobanzi pe toata perioada de constituire:
- 8%/ 18 luni, 8, 25%/ 24 luni

Pentru depozitele peste 50.000 RON, dobanzile sunt mai mari si pot fi negociate. R.I.B mentioneaza ca nu percepe comisioane, de ridicare numerar, la scadenta depozitului pentru depozitele mai mari de o luna (inclusiv).

Banca ofera clientilor flexibilitate in alegerea depozitului potrivit nevoilor, datorita variabilitatii perioadelor pentru care pot fi constituite, ce variaza de la over-night pana la 24 luni si posibilitatii de a alege intre depozite cu dobanda variabila sau fixa, cu plata lunara a dobanzii sau cu plata dobanzii la scandenta, sau certificate de depozit cu dobanda fixa.

.Toate operatiunile bancare se desfasoara on-line acest lucru permitand clientului sa aiba acces la depozit, din orice unitate R.I.B, indiferent de sucursala la care a fost constituit.

Depozitele si Certificatele de depozit R.I.B. sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor din Sistemul Bancar in conditiile stabilite de lege.

Romanian International Bank este o banca cu un capital majoritar american, avand ca actionar principal familia Daniel Roberts, actionarul majoritar al bancii americane, Merchants Bank of California. Banca activeaza pe piata din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 20 sucursale, situate in Bucuresti(8) si in tara, aflandu-se intr-un amplu proces de dezvoltare a retelei de unitati. Strategia de dezvoltare a bancii prevede ca in anul 2007 banca sa opereze printr-o retea teritoriala de 33 de unitati, extindere ce va fi sustinuta si prin dezvoltarea si imbunatatirea produselor si serviciilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Declinul economiei, amplificat de OUG 114 chiar si dupa modificare