Alpha Finance si-a dublat capitalul

Actionarii casei de brokeraj Alpha Finance au aprobat, in decembrie 2005, majorarea de capital de la 1,6 milioane lei la 3,2 milioane lei prin incorporarea rezervelor societatii, altele decat cele legale, potrivit unei raportari publicate in Monitorul Oficial.
Casa de brokeraj Alpha Finance, membra a grupului financiar Alpha Bank, si-a dublat capitalul, iar fiecare actionar a primit o noua actiune pentru fiecare actiune detinuta. Actionarii casei de brokeraj sunt Alpha Bank AE Grecia - 45,6806%, Alpha Finance AXEPEY - 29,5915% din capital, Alpha Bank Romania - 15%, Alpha Asset Management AE si Alpha Investment Service AEPEY, fiecare cu 0,0062% din capital si Alpha Leasing Romania - 9,7266%, informeaza NewsIn.

Potrivit statisticilor Bursei de Valori Bucuresti (BVB), Alpha Finance a intermediat in luna august tranzactii de circa 10,28 milioane lei, 0,79% din totalul tranzactiilor derulate in luna august pe piata Rasdaq si BVB. Casa de brokeraj Alpha Finance s-a clasat in luna august pe pozitia 33 dupa valoarea tranzactiilor intermediate. De la inceputul anului, casa de brokeraj Alpha Finance a intermediat pe BVB si Rasdaq tranzactii in valoare de aproape 280 milioane lei, 2,21% din valoarea totala.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri