Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank, este audiat la DNA intr-un dosar de coruptie ce vizeaza activitatea precedenta a Companiei de Asigurare - Reasigurare Exim Romania. Banca precizeaza ca managerul are calitatea de martor in dosar.

"In urma informatiilor aparute in mass-media, portivit carora presedintele executiv al EximBank, Traian Halalai, a fost audiat de catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA), facem precizarea ca acesta a fost citat in calitate de martor intr-un dosar privind activitatea precedenta a Companiei de Asigurare - Reasigurare Exim Romania, al carei actionar majoritar este EximBank. In aceste conditii, orice alte informatii publicate pe aceste subiect sunt pur speculative, neconforme cu realitatea si au tenta de dezinformare publica", anunta banca intr-un comunicat.

La intrarea in sediul DNA, Halalai nu a facut declaratii, iar la iesire a spus ca a fost audiat ca martor intr-un dosar legat de divizia de asigurari. Halalai este presedintele EximBank din noiembrie 2012, anterior lucrand pentru Banca Romaneasca si ING Romania.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »


Setari Cookie-uri