Curtea de Apel Bucuresti a respins ca inadmisibila cererea de revizuire, formulata de catre Tudor Balta (foto centru), fost vicepresedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a sentintei prin care aceeasi instanta a dat castig de cauza ASF in procesul salariilor compensatorii.

Totodata, anunta ASF, Tudor Balta a fost obligat la plata cheltuielilor de judecata in valoare de 5.280,97 lei. Pe data de 9 aprilie 2015, Curtea de Apel Bucuresti a schimbat sentinta data de Tribunalul Bucuresti respingand actiunea reclamantului Tudor Balta ca neintemeiata in procesul avand ca obiect acordarea a 20 de salarii compensatorii in valoare de 1.064.049 lei.

Tudor Balta a depus, la acea data, la Curtea de Apel Bucuresti, o cerere de revizuire a sentintei. Autoritatea a fost reprezentata in faza apelului si a revizuirii de catre societatea de avocatura Dragne si Asociatii.

ASF are pe rol o serie de procese care au ca obiect acordarea de drepturi banesti compensatorii solicitate de o parte dintre membrii din conducerea fostelor Comisii de supraveghere a pietelor financiare non-bancare: CSA, CNVM si CSSPP.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri