Banca ungara OTP a informat joi bursa din Budapesta, ca a majorat capitalul social a subsidiarei sale romanesti cu 30 milioane euro, iar OTP Bank Romania a deschis o noua sucursala la Roman si a ajuns la o retea de 52 de sucursale, potrivit NewsIn.Capitalul social al OTP Bank Romania a ajuns la 104 milioane euro, din care OTP Bank detine, in urma majorarii, 99,99%, a prercizat banca ungara.

Deschiderea noii sucursale din Roman este "parte a strategiei sale de dezvoltare pe piata bancara din Romania", se arata intr-un anunt al bancii. OTP Bank Romania avea, la sfarsitul primului semestru al anului 2006, active de 1,39 miliarde lei (389 milioane euro) si este a 18-a banca de pe piata romaneasca. Cota de piata a OTP a crecut in primul semestru de la 0,63% la 0,96%, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

Cresterea costurilor de expansiune a OTP Bank Romania au urcat, la finalul semestrului I, pierderile cu 61% fata de primul trimestru al anului, pana la 13,1 milioane lei (3,5 milioane euro), a anuntat recent OTP Bank intr-un raport Bursa din Budapesta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri