Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, in premiera, Pachetul de produse si servicii financiare Succes Asigurat BCR.
Pachetul Succes Asigurat BCR este destinat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 ani impliniti la momentul contractarii pachetului si 65 de ani (inclusiv), informeaza un comunicat al bancii.

Pachetul financiar este compus din trei componente obligatorii: un depozit la termen, o asigurare de viata si un card de debit: depozitul la termen este de 12 luni in lei sau in valuta, constituit cu clauza de prelungire automata la scadenta. Asigurare de viata cu risturn emisa de BCR Asigurari de Viata, face ca, in cazul producerii evenimentului asigurat, valoarea despagubirii va fi de 3 ori valoarea depozitului constituit initial (fara a se lua in calcul dobanda bonificata de banca). Cardul de debit BCR Maestro/ BCR Visa Clasic/ BCR Visa Electron/ BCR Visa Electron Euro<26 este emis gratuit de catre banca.

In cazul in care clientul opteaza pentru Pachetul Succes Asigurat BCR, asigurarea de viata este emisa in conditii de cost avantajoase si prezinta avantajul restituirii unei sume egala cu 50% din prima anuala platita de client, in cazul in care pe perioada de constituire a depozitului la termen (12 luni) nu s-a produs evenimentul asigurat. Componentele optionale pot fi obtinute de catre client si ulterior contractarii pachetului, prin completarea documentatiei specifice stabilita prin reglementarile interne.

BCR gestioneaza active de peste 10 miliarde de EUR. Banca are in prezent 449 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. BCR pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 19 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM peste 1.200 si aproximativ 8.000 de POS. Numarul clientilor a crescut constant ajungand in prezent la peste 4 milioane, din care 90% sint clienti persoane fizice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Subscrierile VIG s-au prabusit cu 21%. Profitul, taiat la jumatate