Casa de brokeraj Maxwell Rand Securities International, controlata de o companie americana, va incepe de astazi activitatea de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti si intentioneaza sa faca tranzactii la bursele mari ale lumii, a anuntat un comunicat transmis de BVB.

Casa de brokeraj bucuresteana, are un capital social de 1,86 milioane lei si este condusa de Constantin Lupu, care este presedintele Consiliului de Administratie.

Societatea este specializata in tranzactionarea instrumentelor financiare si administrarea fondurilor de investitii, dar si activitati auxiliare intermedierilor financiare.

"Principalul actionar al casei de brokeraj este compania americana Maxwell Rand Incorporation Ltd, care controleaza 96% din capital. Avem planuri mari, dupa majorarea de capital, impusa de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, pe care o vom face pana la sfarsitul anului, dorim sa atragem pe piata romaneasca cat mai multi investitori americani", a declarat pentru NewsIn, Mihai Radu, directorul casei de brokeraj.

in plus, activitatea companiei nu se va reduce doar la tranzactiile la Bursa de Valori Bucuresti ci se vor indrepta catre Bursa Monetar Financiara si de Marfuri de la Sibiu dar si catre pietele internationale, din Europa si din Statele Unite ale Americii, a mai spus Radu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri