In urma majorarii de capital, structura actionariatului BT Logistic va fi urmatoarea: Banca Transilvania (66,665%), BT Leasing Transilvania (11,111%), BT Investments (11,111%), BT Direct (11,111%) si BT Building (0,001%).
Actionarii BT Logistic au mai hotarat schimbarea formei juridice a societatii, din societate cu raspundere limitata in societate pe actiuni, precum si modificarea denumirii societatii, prin includerea sintagmei "institutie financiara nebancara" (IFN) in denumire acesteia, societatea urmand sa se numeasca S.C. BT Logistic IFN SA.
Actionarii BT Logistic au mai decis si completarea obiectului secundar de activitate al societatii, cu urmatoarele activitati, altele decat cele de creditare, care vor fi efectuate numai in masura in care sunt legate de activitatea de creditare pe baza de contract: activitati auxiliare intermedierilor financiare, acordare de consultanta cu privire la structura capitalului, strategia de afaceri si alte aspecte legate de acestea.
Profitul Bancii Transilvania, dupa impozitare a crescut in primul semestru cu 13% fata de finalul anului trecut, de la 52,009 milioane lei (14,14 milioane euro), pana la 58,719 milioane lei (16,47 milioane euro). BT este pe locul al cincilea dupa active, cu o cota de piata de 4,34% si active in valoare de 6,2 miliarde lei, conform statisticilor Bancii Nationale a Romaniei.
Citeste si:
Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »
Te-ar putea interesa și: