BRD - Groupe Societe Generale va achita cuponul aferent celei de-a cincea perioade de plata pentru obligatiunile corporative emise in luna aprilie 2004, informeaza un comunicat al bancii trimis Bursei de Valori Bucuresti.

Valoarea cuponului cinci este de 108,99 lei pentru obligatiunile corporatiste listate la Bursa de Valori Bucuresti, cu simbolul BRD07A. Platile se vor face prin virament, in perioada 21-29 septembrie 2006, catre toti detinatorii de obligatiuni inregistrati la data de 14 septembrie 2006.

Pentru cea de-a sasea perioada de cupon aferenta obligatiunilor corporative BRD-Groupe Societe Generale va plati o dobinda de 9,13% (cotatia BUBOR la sase luni din 21 septembrie) catre detinatorii inregistrati la data de referinta de 14 martie 2007. Valoarea aferenta celui de-al saselea cupon va fi de 114,76 lei/obligatiune, iar platile se vor face in perioada 21-29 martie 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri