In luna septembrie, ING Bank a numit un Director Corporate Communications pentru a raspunde intr-o maniera adecvata nevoilor de comunicare ale bancii, in continua dezvoltare in Romania.

Iosefina Frolu, Director Corporate Communications si purtator de cuvant, va fi responsabila de strategia generala de comunicare a companiei in Romania si, in special, de comunicarea externa si relatiile cu mass-media. Iosefina Frolu are experienta de peste 10 ani in comunicare, anunta u comunicat al bancii. Si-a inceput cariera in cadrul agentiei de relatii publice DC Communication, ca Programme Coordinator, iar in perioada 1998-2006, a fost responsabila de activitatile de Corporate si Brand Communication pentru Heineken Romania.

ING a fost prima banca internationala care a deschis o sucursala dupa 1989, oferind intreaga gama de servicii. In prezent, ING Romania are un numar de peste 1100 de angajati, carora li se adauga o retea de 2.000 de consultanti de asigurari. Reteaua teritoriala acopera 60 de orase prin intermediul sucursalelor bancare si agentiilor de asigurari de viata.

ING Romania face parte din ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de managementul activelor unui numar de peste 60 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din 50 de tari. Cu un personal de peste 115.000 de angajati, grupul cuprinde o gama variata de companii, care deservesc clientii sub numele ING.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Tereza Tranakas, Oxygen: PR-ul, vazut ca suport pentru publicitate