Banca Comerciala Carpatica a majorat dobanzile la depozitele anuale pe termen de sase si noua luni de la 7,95% la 8,10% si a egalat nivelul dobanzilor la depozitele la termen in dolari si in euro, incepand de astazi, potrivit unui comunicat al institutiei bancare.

Banca a majorat dobanzile la depozitele pe termen de sase si noua luni de la 7,95% la 8,10% pe an, astfel incat acestea sunt acum la acelasi nivel cu dobanda pentru un depozit pe termen de 12 luni. in prezent, dobanzile oferite la acest tip de produse de Banca Comerciala Carpatica sunt cuprinse intre 6% si 8,10%, in functie de perioada de economisire.

Banca Carpatica a mai majorat dobanzile la depozitul Vivat, in lei, pe termen de sase luni, de la 7,90% pana la 8% pe an si la depozitul Prosper, in lei, pe termen de 24 luni, pana la 8,50% pe an, de la 8% cat era inainte. Dobanda pentru certificatele de depozit, in lei, nominative si cu parola, la termen de 180 zile a fost majorata de la 7,90% pana la 8% pe an.

La depozitele in valuta, banca a modificat doar dobanda la depozitul pe o luna in dolari, care a crescut de la 3,60% la 4% pe an. De marti, dobanzile la depozitele la termen in dolari si in euro sunt identice, iar dobanda maxima este de 4,75% pe an pentru un termen de 12 luni.

Banca a afisat un profit de 8,7 milioane lei (2,4 milioane euro) in primul semestru al acestui an, in crestere cu 4,69% fata de perioada similara a anului trecut.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
BVB isi mareste cu 72% profitul la 9 luni, dar este pe minus in T3