Noile agentii infiintate vor fi Cetelem Flanco Baneasa, situata in incinta complexului Domus Mex Baneasa-Bucuresti, situat in soseaua Bucuresti Ploiesti la nr. 42-44, sectorul 1, Bucuresti, precum si Cetelem Flanco Calafat, situata in Calafat, str. Tudor Vladimirescu, nr. 21, judetul Dolj.

Cetelem IFN SAeste lider pe piata creditelor de consum din Romania, cu o cota de piata de aproximativ 20%, potrivit informatiilor oferite de companie. Preluarea societatii Credisson de catre Cetelem a avut loc in mai 2005, in urma unei tranzactii in valoare de aproximativ 40 milioane euro. Cetelem este filiala furnizoare de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas si lider in furnizarea de credite de consum din Europa Continentala.

Pe parcursul celor 3 ani de activitate, Cetelem IFN SA a oferit finantare unui numar de peste un milion de persoane, in valoare de peste 330 milioane de euro. Societatea este activa printr-o retea de 1000 puncte de vanzare si are peste 800 de angajati.

Volumul creditelor acordate de Cetelem in retelele partenerilor sai, a atins, in primele sapte luni ale anului 2006, valoarea de 64 milioane euro, potrivit datelor companiei. Portofoliul de parteneri strategici a cunoscut, de asemenea, o extindere, prin incheierea de acorduri de parteneriat in domenii precum electrice-electrocasnice, mobila si IT.