Romanian International Bank se dezvolta teritorial

Banca americana Romanian International Bank deschide o sucursala in Bistrita, in cardul strategiei de extindere a retelei.

'Deschiderea noii sucursale RIB constituie un nou pas in dezvoltarea segmentului de retail si IMM al bancii si se inscrie in strategia de extindere, ce vizeaza mai ales zonele cu puternic potential de afaceri', afirma Daniel K. Roberts, actionarul majoritar al bancii care este in acelasi timp si actionarul majoritar al Merchants Bank of California.

Noua sucursala va pune la dispozitia clientilor toate produsele din portofoliul R.I.B de la operatiuni bancare standard (conturi curente, depozite bancare, credite si carduri, operatiuni de schimb valutar si transfer international de bani) pana la credite si solutii financiare complexe.

'Romania este o piata bancara in continua crestere si la fel sunt si nevoile clientilor persoane fizice si IMM-uri care constituie o categorie cheie de clienti pentru Romanian International Bank. Avand in vedere experienta actionarului majoritar credem ca banca noastra va veni in intampinarea nevoilor clientilor sai cu unele dintre cele mai performante produse si servicii' a afirmat Ion Nitu, presedintele Romanian International Bank.

Romanian International Bank este o banca cu un capital majoritar american, avand ca actionar principal pe Daniel K. Roberts, actionarul majoritar al bancii americane, Merchants Bank of California. Banca se afla pe piata din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 21 sucursale, aflate in Bucuresti(8) si in tara. Strategia de dezvoltare a bancii prevede ca, pana in anul 2007, banca sa opereze printr-o retea teritoriala de 33 de unitati, extindere ce va fi sustinuta si prin dezvoltarea si imbunatatirea produselor si serviciilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri