Cornelia Coman, managerul roman de top care pana in prezent a condus NN Ungaria, iar anterior, in perioada 2008 - 2012, NN Asigurari de Viata Romania, a preluat astazi functia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania.

Cornelia Coman il inlocuieste pe Robin Buijs, care a ocupat pozitia de CEO al companiei in ultimii patru ani. Noul CEO Nationale-Nederlanden Spania are o experienta de aproape doua decenii in industria asigurarilor de viata. In ultimii patru ani, Cornelia Coman a ocupat pozitia de CEO al NN Ungaria, iar anterior, in perioada 2008 - 2012, a condus NN Asigurari de Viata Romania. Mandatul pentru Cornelia Coman la NN Spania urmeaza sa inceapa la 1 iulie 2016.

"Cornelia Coman a construit in Ungaria o organizatie cu rezultate financiare imbunatatite si un nivel mai ridicat de satisfactie si retentie a clientilor care au dus la o pozitie mai puternica pe piata pentru compania noastra. Suntem increzatori ca va continua sa conduca si NN Spania cu succes", a declarat Robin Spencer, CEO International Insurance.

La conducerea NN Ungaria, Cornelia Coman a dezvoltat si implementat alaturi de echipa strategia pe termen lung, predand conducerea lui Imre Sztano incepand cu 1 martie 2016.

"Am primit cu mult entuziasm si incredere noul rol din cadrul NN Group. De la 1 iulie, cand voi prelua pozitia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania si ma voi muta la Madrid, voi avea oportunitatea sa dezvolt in continuare operatiunile NN intr-o piata dinamica si matura a asigurarilor de viata cum este Spania", a declarat Cornelia Coman, CEO NN Spania.

Cornelia Coman si-a inceput cariera in cadrul NN Asigurari de Viata Romania in anul 1998, in pozitia de actuar, si a fost promovata actuar-sef trei ani mai tarziu. Din 2006, ea a ocupat pozitia de director general adjunct al NN Asigurari de Viata, fiind numita CEO al companiei in 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri