De cand esti antreprenor, te-ai obisnuit sa iei decizii complicate. Dar de ce ai mai sta pe ganduri cand primesti o oferta care iti aduce mai multi clienti, fara investitii, cu cel mai mic comision de pe piata, instalare gratuita si asistenta permanta?

Cand faci afaceri profitabile, inseamna ca iei decizii bune, la momentul potrivit. Noi, la OTP Bank, lucram cu antreprenori inca de la infiintare si intelegem ca au nevoie de solutii rapide, care aduc profit imediat.
De aceea, am creat OTP POS, un serviciu atat de avantajos pentru antreprenorii mari si mici incat nu cere deliberari sau procese de decizie complicate. Sa-ti explicam de ce.

Ce este OTP POS?
OTP POS este serviciul oferit de OTP Bank prin care clientii tai vor putea face plati cu cardul pentru produsele sau serviciile cumparate.

Cui i se potriveste?
Practic, oricarei afaceri care are o casa de marcat si care, de obicei, incaseaza banii in numerar. Vorbim despre chioscuri si magazine de cartier, ateliere de reparatii, cafenele, librarii, supermarketuri si altele.

Cum se taxeaza folosirea servciului OTP POS?
OTP Bank are cel mai mic comision de pe piata la tranzactiile cu cardul. De fiecare data cand un client achita cu cardul, banca retine doar 0,35% din valoarea tranzactiei. Practic, aproape nimic!

Ce presupune OTP POS?
In primul rand, primesti un terminal de plata Point of Sale (POS) pentru carduri. Terminalul POS are un cont bancar asociat in care sunt primite toate tranzactiile efectuate cu cardul si care se afla la dispozitia completa a antreprenorului.

Ce beneficii imi aduce OTP POS?
In primul rand, mai multi clienti. Plata cu cardul atrage o categorie mai tanara si mai dinamica de clienti, in general oameni cu o putere mai mare de cumparare. In plus, plata prin POS e mai rapida decat achitarea prin numerar, ceea ce inseamna ca vei reduce timpul de asteptare. Iar fara asteptare, n-ai parte de cozi la tine in magazin.

Oferta speciala OTP POS, pana pe 30 iunie

Daca te grabesti, poti beneficia de oferta OTP POS:

  • 0,35 % comision procesare tranzactii;
  • Pachetul OTP POS din segmentul e-commerce GRATUIT, timp de 3 luni;
  • Instalare gratuita a terminalului POS.

APLICA AICI SI OBTINE CEL MAI MIC COMISION DE PE PIATA!

Ce alte avantaje primesti?

  • Administrare GRATUITA a contului curent;
  • 10 tranzactii GRATUITE / luna, pentru platile interbancare in lei prin Internet Banking si Mobile Banking;
  • ZERO comision la ordinele de plata intrabancare, platite prin Internet Banking.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri