Banque Accord isi deschide subsidiara in Romania

Grupul financiar francez Banque Accord a infiintat o subsidiara in Romania care va functiona sub titulatura Accord Intermed Consumer Finance SRL si va avea drept obiect principal de activitate intermedierea de credite.
Accord Intermed Consumer Finance SRL are un capital social subscris in valoare de 177.500 lei (50.283 euro) si ii are drept administratori pe cetatenii francezi Nicolas Dreyfus si Herve Ketelers, informeaza NewsIn. Grupul financiar Banque Accord este parte a grupului Auchan si este specializat in distributia de produse si servicii financiare (credite, asigurari, carduri), precum si in consultanta financiara, atat la distanta, precum si in locatiile comerciale ale partenerilor sai, dintre care cel mai important este lantul de supermarketuri Auchan.

Banque Accord a raportat, pe anul 2005, un profit net de 34 milioane euro si active totale in valoare de 2,06 miliarde euro, potrivit datelor publicate pe pagina de web a companiei. Grupul francez Auchan, unul dintre cei mai importanti retaileri din lume, va deschide, in toamna acestui an, un hipermarket in carierul Titan din Bucuresti, proiect care deruleaza o investitie de 40 de milioane de euro si creeaza circa o mie de locuri de munca. Potrivit oficialilor companiei, Auchan tinteste deschiderea a cate doua magazine in fiecare an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri