Noua unitate bancara cu servicii integrate este cea de-a 10-a unitate operativa BCR din Sectorul 6 si a 75-a din Bucuresti si Judetul Ilfov, informeaza un comunicat al bancii. „Odata cu deschiderea anului universitar, Grupul BCR raspunde solicitarilor primite din partea studentilor si cadrelor didactice si deschide o unitate bancara special pentru ei. Astfel, vor avea la dispozitie servicii bancare de calitate, intr-o gama cat mai larga, de nivel european si la costuri rezonabile. BCR Politehnica confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. BCR este cu adevarat partenerul de langa tine, prietenul care te cunoaste, te intelege si te sustine in planurile tale de viitor”, a declarat Natalita Hurduc, vicepresedinte executiv BCR.

Studentii si cadrele didactice vor beneficia la noua unitate de avantajele oferite de colaborarea cu o echipa tanara de profesionisti bancari. Dinamismul acestora, completat de experienta managementului Sucursalei Municipiului Bucuresti, creeaza cadrul perfect pentru dezvoltarea si in aceasta unitate, a unui parteneriat de afaceri durabil cu clientii bancii.

La Agentia BCR Politehnica clientii pot utiliza intreaga gama de produse si servicii a BCR: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram etc. Totodata, noua unitate dispune de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM) si de un Automat de Schimb Valutar (ASV).

BCR Politehnica a pregatit si o oferta speciala cu prilejul deschiderii unitatii. Astfel, primii 20 de clienti care achizitioneaza aici un card co-brand de debit BCR VISA Electron EURO<26 vor primi, in contul de card, 100 lei (RON).

BCR a implementat un nou concept de sucursala care favorizeaza relatia directa cu clientii persoane fizice, proces finalizat in aproape toata reteaua teritoriala a BCR. In 2003 si 2004 banca a deschis aproape 40 noi unitati, iar in 2005 a pus la dispozitia clientilor aproximativ 60 de noi unitati. In acest an BCR a deschis, pana in prezent, 78 de unitati noi in aproape toate judetele tarii, urmand ca pana la sfarsitul anului reteaua BCR sa mai creasca cu peste 30 de unitati.

Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 21 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 1.200 si aproape 8.500 de POS. Numarul clientilor a crescut constant ajungand in prezent la peste 4,4 milioane, din care 90% sint clienti persoane fizice.