Actionarii Global Finance & Leasing au aprobat contractarea a doua linii de credit de la Banca Romaneasca, in valoare cumulata de 1,178 milioane euro (4,16 milioane lei), din care cea mai mare parte vor fi destinati finantarii activitatii de leasing, a informat Monitorul Oficial din 2 octombrie.

Actionarii au aprobat contractarea unei linii de finantare un milion euro, iar banii vor fi folositi pentru finantarea activitatii de leasing. De asemenea, actionarii companiei Global Finance & Leasing au aprobat obtinerea unei linii de finantare de 178.500 euro, care va fi folosita pentru finantarea unui contract de leasing.

Potrivit statisticilor Asociatiei Societatilor de Leasing din Romania citate de NewsIn, Global Finance & Leasing a finantat bunuri in valoare de 4,17 milioane lei in primul semestru al acestui an. Compania are un capital social de 4,65 milioane lei si se ocupa cu leasingul financiar si operational pentru autovehicule, echipamente si dotari medicale. Compania ofera servicii atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri