Carpatica Asig va fi reprezentata juridic in procedura de faliment de catre Eversheds Romania, membra a unei retele internationale de avocatura cu sediul la Londra, dupa ce societatea a primit contractul de la Autoritatea de Supraveghere Financiara. ASF a declansat procedura de faliment la Carpatica Asig in 27 iulie, cand a retras autorizatia de functionare a Carpatica Asig.

"Desemnarea societatii s-a facut in urma derularii unui proces de achizitii publice pentru servicii de consultanta juridica si de reprezentare in instanta, Eversheds Romania prezentand cea mai avantajoasa oferta prin raportare la criteriile de selectie. La licitatie au fost invitate sa participe sase case de avocatura, oferte depunand doar trei dintre acestea", a precizat ASF, conform News.ro.

Eversheds Romania face parte din reteaua firmei britanice de avocatura Eversheds International, care are 55 de birouri pe plan mondial. In 2011, firma romaneasca de avocatura Lina&Guia a devenit parte din reteaua Eversheds International, iar avocatii Mihai Guia si Cristian Lina sunt in prezent managing partner-i in cadrul Eversheds Romania.

Dupa selectarea casei de avocatura, urmatoarele etape sunt depunerea cererii de faliment la instanta si judecarea cauzei de catre instanta.
Creditorii de asigurari ai Carpatica Asig pot sa solicite Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) plata sumelor cuvenite din dosarele de dauna. Platile vor putea fi efectuate abia dupa o sentinta definitiva data in acest caz.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri