Banca Romaneasca lanseaza creditul pentru casa in franci elvetieni si yeni

Banca Romaneasca a lansat, incepand din aceasta luna, creditul pentru casa cu dobanda in franci elvetieni si yeni japonezi.

Creditul este oferit la un pret mai competitiv pentru creditele in euro, prin introducerea unei dobanzi fixe de 5,9 % pe an. Totodata, o alta noutate o constituie majorarea valorii creditului de la 300.000 de euro, la 500.000 de euro, echivalent pentru toate tipurile de credite, pe maximum 30 de ani.

Pentru creditele in franci elvetieni (CHF), dobanda fixa pentru primul an de creditare este de 4,5 %, iar pentru creditele in yeni dobanda fixa este de 3,5 la suta pe an. Comisionul lunar de monitorizare credit, aplicat la valoarea aprobata a creditului, difera in functie de valuta acestuia, astfel: pentru creditele in euro comisionul lunar este de 0,1 la suta, iar pentru creditele in valuta yen sau CHF, acesta este de 0,2 %.

La acordarea creditului, clientul nu plateste nici un comision, pachetul de asigurari, care include asigurarea de viata si cea de casa, este platit de banca pe toata perioada de creditare.

Oferta pentru creditele acordate in yen este valabila pana la 31 decembrie 2006. Tot pana la aceasta data, cu incepere din 5 octombrie, Banca Romaneasca a lansat o promotie, prin care orice client care contracteaza un credit de casa sau un credit de nevoi personale cu ipoteca, poate beneficia de un card de credit MasterCard cu taxa de emitere zero si comision anual de administrare zero pentru primul an de valabilitate a cardului.

Procedura de acordare a creditelor se aplica atat pentru credite noi cat si pentru refinantarea unor credite existente. Pre-aprobarea creditului se face in 48 de ore, iar dupa pre-aprobare clientul are la dispozitie 60 de zile pentru a gasi imobilul / terenul care va face obiectul tranzactiei. Produsul se adreseaza persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani (varsta la care creditul este scadent), cu domiciliul si/sau rezidenta in Romania, venitul minim net lunar de 200 euro echivalent in lei sau alta valuta, iar vechimea la ultimul loc de munca de minim sase luni. Garantia ceruta pentru acest tip de credit este ipoteca de rang I pe imobilul ce face obiectul finantarii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri