Piraeus Bank Romania va oferi, pe toata perioada targului, produse financiare special concepute pentru populatie, companii si persoane fizice autorizate interesate de cumpararea unui apartament sau a unei case, precum si de renovarea unui imobil.

"Profesionistii Piraeus Bank Romania prezenti la stand vor oferi informatii si solutii persoanelor care vor solicita serviciile bancii. Acestia vor recomada fiecarui potential client cea mai avantajoasa solutie financiara, adaptata nevoilor acestora, pentru achizitionarea sau renovarea unui apartament sau a unei case", au declarat reprezentantii Piraeus Bank Romania. Vizitatorii standului Piraeus Bank Romania vor putea beneficia de informatii si despre alte produse ale bancii decat creditele imobiliare si ipotecare, cum ar fi creditul de nevoi personale sau cardul de credit, iar reprezentantii bancii vor primi cereri pentru credite, atat de la populatie, cat si de la firme, se mai arata in comunicatul bancii.

Piraeus Bank Romania a luat fiinta in 2000, prin preluarea unei banci deja existente pe piata romaneasca, Pater Credit Bank, de catre Piraeus Bank Group. Banca are 39 de sucursale pe intreg teritoriul tarii, in prezent. Piraeus Bank Group are 418 reprezentante si actiuni in valoare de 21,8 miliarde euro. Grupul este implicat in toate sectoarele activitatii bancare precum retail banking, intreprinderi mici si mijlocii, corporate banking, piete de capital si investment banking, leasing si finantarea sectorului naval.

Piraeus Bank, compania mama a grupului, conduce un grup de companii implicate in activitati financiare si bancare de pe piata sud-est european„, precum si din Londra sau New York.