Media tarifelor pentru politele RCA ce urmeaza sa fie incheiate in urmatoarele sase luni, in care se vor aplica tarifele maximale ce urmeaza sa fie aprobate si inghetate de Guvern, nu va depasi nivelul mediu al pretului de la sfarsitul lunii iunie, iar in cazul soferilor cu varsta sub 25 de ani se vor constata reduceri substantiale ale primelor, a aratat Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, la Adevarul Live.

As vrea sa sper ca situatia tensionata este dezamorsata. De fapt, aceasta actiune este menita sa duca la stabilizarea pietei si mai ales a tarifelor RCA. Este o problema pe care noi o discutam si incepem sa o rezolvam de aproape un an de zile. Ne intereseaza foarte mult pozitia consumatorilor si a persoanelor fizice. In tot acest exercitiu de luni de zile in care am discutat despre pafonarea tarifelor, dialogul cu persoanele fizice a fost destul de limitat. Am avut un dialog mult mai activ cu persoanele juridice. Sigur, au avut o putere de negociere mult mai mare, pe de-o parte, insa au fost si cei mai afectati. Practic, explozia tarifelor RCA a avut loc la persoanele juridice si, in special, la transportatori. Acolo s-au inregistrat cresteri foarte mari, atat pe medie, unde sectorul a crescut cu peste 5+%, spre 55%, dar a fost mai ales o dispersie foarte mare, adica au ajuns polite RCA la peste 20.000 de lei. Este adevarat ca peste 20.000 de lei au fost in jur de 3%.

Citeste articolul integral pe Adevarul Financiar.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri