Nevoile urgente de bani ii imping pe romani sa apeleze la imprumuturi rapide. Acest lucru face din Romania o piata buna pentru noii jucatori, iar prin intermediul platformelor online clientii au posibilitatea de a avea acces mai rapid la bani.

Unul dintre noii jucatori care au fost autorizati de catre Banca Nationala a Romaniei este Askredit. Cu un actionariat 100% italian, compania a ales Romania pentru a infiinta aceasta afacere datorita potentialului de dezvoltare pe care il are piata.

Romania are un potential ridicat, chiar daca oamenii nu au venituri mari, acestia consuma mult - Roberto Lorenzon – CEO Askredit IFN.

Romanii pot accesa imprumuturile prin intermediul platformei online lansate de noul IFN. Pentru un credit de 500 de lei pe o perioada de 30 de zile, dobanda anuala efectiva este de 2333,95%, iar banii vor fi transferati in contul dumneavoastra in 3 ore. Astfel, pentru 500 de lei imprumutati va trebui sa returnati o suma de 650 de lei. Pentru a putea beneficia de imprumut trebuie sa dovediti ca aveti un venit sigur.

Chiar daca platforma a fost lansata de mai putin de o luna, cei din conducere au declarat ca volumul de imprumuturi acordate depaseste cateva mii de euro si au asteptari mari de la anul 2017.

"Pentru anul 2017 ne asteptam sa oferim intre 8.000 si 10.000 de imprumuturi", a mai spus Roberto Lorenzon - CEO Askredit IFN.

Conform datelor BNR, pe piata institutiilor financiare nebancare activeaza 140 de firme.

Sursa foto: Andrey Popov / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri