Intr-un comunicat al BRD - Groupe Socit Gnrale se arata ca banca a lansat, marti, un credit pentru nevoi personale garantat imobiliar si un imprumut imobiliar cu dobanda fixa, destinat de asemenea populatiei. Creditul "Expresso dublu" se acorda in euro si lei, valoarea maxima fiind de 30.000 de euro sau 1,15 miliarde lei. Dobanda se ridica la 9,5% pentru euro (dobanda variabila) si la 12,5% pentru lei (dobanda fixa).

Persoanele care solicita acest imprumut trebuie sa garanteze cu ipoteca asupra unei proprietati imobiliare, perioada maxima de rambursare fiind de zece ani. Veniturile minime lunare necesare pentru accesul la credit sunt de 200 de euro, banca nesolicitand plata unui avans. Al doilea credit, "Habitat Plus", este destinat fie achizitionarii, construirii sau modernizarii locuintei, fie cumpararii de teren. Creditul este acordat in lei, pe o perioada de cel mult 20 de ani, dobanda fiind de 11,5%. Valoarea maxima a imprumutului este echivalentul in lei a 250.000 de euro, BRD finantand 80% din valoarea investitiei. Nivelul minim lunar al veniturilor solicitantului este echivalentul in lei a 200 de euro. BRD-Groupe Socit Gnrale are active de peste trei miliarde euro si un portofoliu de peste 1,5 milioane de clienti. Anul trecut, banca a acordat finantari de peste 500 milioane euro pentru persoane fizice.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri