Majorarea de capital s-a efectuat prin aportul in numerar al actionarului principal al companiei, TBI Leasing IFN SA. in urma majorarii de capital, societatea va emite un numar de 28.254.400 de actiuni nominative, in valoare de 0,10 lei fiecare, subscrise de TBI Leasing IFN SA, se mai spune in Monitorul Oficial. TBI Leasing IFN SA detine 99,99% din actiunile TBI Credit IFN SA, restul de actiuni fiind detinute de patru persoane fizice.
in martie 2006, TBI Credit, parte a grupului TBIH Financial Services Group, si-a majorat capitalul cu cu 5,2 milioane lei (1,5 milioane euro).

In martie 2006, Consiliul Concurentei a anuntat ca analizeaza preluarea controlului unic asupra Kardan Financial Services, TBI Leasing SA, TBI Credit SA si TBI Insurance Agent de Asigurari SRL de catre compania Kardan NV. Kardan Financial Services BV era controlata anterior de catre Kardan NV si Wiener Stńedtische Allgemeine Versicherung AG. La inceputul lui aprilie, Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Kardan Financial Services BV de catre Wiener Stńedtische Allgemeine Versicherung AG si Kardan NV. Kardan Financial Services BV exercita, indirect, controlul unic sau in comun asupra TBI Leasing, TBI Broker Asigurare, TBI Credit si Fortuna Credit.

In august 2006, Wiener Stńedtische Allgemeine Versicherung AG anunta ca isi va transforma cele 40 de procente detinute din Kardan Financial Services B.V., actionarul majoritar al TBIH Financial Services, intr-o participatie directa de 60% la TBIH Financial Services.

In 2005, TBI Credit, impreuna cu Cosmote, a lansat societatea de credit de consum Fortuna Credit, destinata, in special, oraselor mici si mediului rural.
in anul 2005, TBI Credit IFN SA a inregistrat un profit net de 1,01 milioane lei (0,27 milioane euro) si o cifra de afaceri de 61,66 milioane lei (16,80 milioane euro).