Grupul Erste Bank a selectat solutia Szstem Access Symbols a liderului global de servicii IT pentru mediul financiar, SunGard, pentru operatiuni bancare de baza, anunta un comunicat SunGard preluat de Singapore Business Wire.
O echipa de evaluare compusa din experti in procese bancare si tehnologia informatiei din cadrul Slovenska sporitelna, Ceska sporitlena, Erste Bank Ungaria si Erste Bank din Viena. au ajuns la o recomandare finala dupa o evaluare detaliata a tutror optiuniolor posibile. Arhitectura scalabila, functionalitatea universala si capacitatea tranzactionala larga au fost factorii decisivi pentru a alege platforma IT oferita de SunGard, informeaza NewsIn.

Implementarea System Access Symbols a inceput deja la Slovenska sportilena la data de 2 iunie 2006, iar experienta dobandita acolo va fi un model pentru intreaga retea Erste din Centrul si Sud-Estul Europei. Anterior parteneriatului cu Erste Bank, SunGard a achizitionat firma din Singapore, specializata pe solutii informatice financiare, System Access, o miscare ce a imbunatatit aria de expertiza a platformei Symbols.

Erste Bank opereaza cu succes in cele mai dinamice economii din Europa Centrala, tintind un vad de 15,2 milioane clienti in regiune. In decembrie 2005, dupa o serie de alte achizitii de succes, grupul financiar-bancar austriac a achizitionat si Banca Comerciala Romana. Insumand un venit anual de 4 miliarde de dolari, SunGard este lider global in dezvoltarea de softuri pentru servicii bancare, sistemul de invatamant si sectorul public. Gigantul IT american deserveste aproape de clienti pe sectorul business in intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri