Raiffeisen Bank a anuntat un parteneriat cu portalurile financiare www.finzoom.ro si www.creditul.com, al carui scop va fi de a completa modalitatile de accesare a creditelor prin folosierea internetului, a declarat vicepresedintele diviziei de retail a Raiffeisen Bank, Razvan Munteanu.
"Cele doua site-uri completeaza modalitatile oferite clientilor nostri pentru a apela la un credit de acasa, prin intermediul internetului, rapid si comod", a declarat, luni, intr-un comunicat al bancii, vicepresedintele diviziei de retail a bancii. Potrivit oficialului bancii, alternativele de accesare a produselor si serviciilor bancare reprezinta un avantaj competitiv. "Mobile banking, Internet banking, telefon banking sau e-bank se inscriu in strategia noastra de a oferi acces la produsele si serviciile bancii pe multiple canale de acces", a aratat Munteanu.

Oferta va fi disponibila pentru persoanele fizice, iar datele prezentate pe portaluri vor permite unui client sa se informeze si sa completeze documentatia pentru credite de nevoi personale cu si fara ipoteca, credit auto si credite pentru achizitii de locuinta, teren sau pentru constructii. in urma completarii formularului, clientul va fi contacta de un reprezentant al bancii pentru aprobarea creditului si va fi directionat catre cea mai apropiata sucursala Raiffeisen pentru depunerea documentelor.

Raiffeisen mai ofera clientilor serviciile Raiffeisen Direct (banking la telefon), myBanking (in colaborare cu Orange si Vodafone) si Raiffeisen Online (internet banking pentru persoane fizice).

Raiffeisen Bank Romania, subsidiara Raiffeisen International, are peste doua milioane de clienti de retail, dintre care peste 125.000 intreprinderi mici si mijlocii, si peste 4.700 corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are o retea de 247 unitati, 850 de bancomate (ATM-uri) si peste 6.500 de puncte de vanzare la comercianti (POS-uri). Banca ocupa la jumatatea anului a treia pozitie in sistemul bancar romanesc cu active de 11,39 miliarde lei (3,19 miliarde euro) si o cota de piata de 7,91%.

"Deocamdata, cei interesati pot aplica direct de pe site-ul nostru pentru creditele oferite de doua banci, si anume Piraeus Bank si UniCredit, insa suntem in negocieri cu alte doua banci si cred ca intr-o saptamana sau doua se va putea aplica si pentru ele de pe portalul nostru financiar", declarase, pe 24 august pentru NewsIn, directorul general al FinZoom Financial Services, Irina Chitu.

Portalul financiar finzoom.ro ofera posibilitatea de a compara ofertele de creditare ale unor banci sau creditori nebancari. Clientii pot obtine informatii despre 214 oferte de credite de consum sau de nevoi personale, 171 de oferte imobiliare si ipotecare si 76 produse de credit si leasing auto, potrivit datelor publicate de companie. "Prezentam produsele de creditare oferite de 49 de companii, dintre care 32 de banci si 17 companii de leasing", a precizat Chitu.

Portalul creditul.com ofera informatii despre credite de locuinta, creditare-economisire, credite auto, credite personale si carduri de credit. Portalul are in constructie si o sectiune ce contine detalii despre depozite bancare si certificate de economisire.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri