ING Bank a anuntat lansarea unui nou credit de nevoi personale, ING Personal, fara avans, fara girant si fara ipoteca. Dobanda preferentiala este de 14,5%, variabila la 3 luni. Spre exemplu, pentru un credit de 60.000 de lei pe o perioada de cinci ani DAE este de 17,03%, potrivit datelor comunicate de institutia bancara.

Noul credit destinat persoanelor fizice se acorda in RON, pentru nevoi personale nenominalizate, cu uz discretionar. Suma imprumutata poate avea valori cuprinse intre 4.000 si 60.000 RON, termenul de rambursare a creditului putand fi stabilit pentru perioade de minim 1 an si de maxim 5 ani. Clientul primeste banii in contul curent ContROL in cel mult 5 zile de la semnarea documentelor, fara a avea nevoie de dovada cumpararii unui anumit bun.

Am creat acest produs pentru a oferi un imprumut si acelora care nu au nevoie de sume foarte mari (disponibile prin produsele noastre de credit ipotecar si produsul de nevoi personale cu ipoteca) si ale caror venituri sunt mai mici, a precizat Albert Roggemans, CEO Retail Banking ING Bank Romania.

Venitul solicitat este de minim 500 RON. Pot aplica inclusiv persoanele fizice autorizate, intreprinzatori, liber-profesionisti, debitarea ratei lunare urmand a se face direct din contul curent ContROL, la data aleasa de client.

Veniturile acceptate ca garantie se inscriu intr-o gama larga, iar beneficiile atasate (dintre care mentionez asigurarea de grup, pentru clientii cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani) ofera un plus de confort. Cei care depasesc varsta de 50 de ani pot alege o asigurare de viata individuala. in caz de deces, se acopera suma de rambursat din principal datorata cu o zi inainte de producerea evenimentului a adaugat Albert Roggemans.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
UniCredit sparge gheata pe IMM-uri si da gratis semnatura electronica