BRD Sogelease, filiala de leasing a BRD - Groupe Socit Gnrale, a incheiat in primele noua luni ale acestui an peste 2.500 de contracte, iar valoarea bunurilor finantate se ridica la 126 milioane euro, cu 57 % mai mult decat in perioada similara a anului trecut.
Finantarile acordate de BRD Sogelease IFN erau, la sfarsitul lunii trecute, in proportie de 45,36% pentru autovehicule comerciale, 23,54% pentru autoturisme, 13,71% pentru echipamente de constructii, 12,36% pentru echipamente industriale, medicale si care deservesc agricultura, 3,17% pentru echipamente IT, iar restul de 1,86% pentru domeniul imobiliar.

BRD Sogelease IFN nu este o societate de leasing care se axeaza doar pe finantarea autoturismelor. Suntem o companie care finanteaza echipamente, autovehicule comerciale si care incearca sa-si ancoreze strategia in realitatile romanesti, a spus directorul general al BRD Sogelease IFN, Jean Paul Decrock. Dupa primele sase luni din 2006, cifra de afaceri a BRD Sogelease IFN a fost de 87 milioane euro, in crestere cu 40 % fata de aceeasi perioada a anului trecut. Numarul de contracte incheiat in primul semestru al anului 2006 a fost de 1.720, informeaza un comunicat al bancii.

La sfarsitul celui de al doilea trimestru din acest an, structura portofoliului BRD Sogelease IFN era: autoturisme 24,8%, autovehicule comerciale 46,3%, echipamente industriale 12,5%, echipamente de constructii 11,7%, echipamente IT 2,4%, imobiliare 2,1%. Principalul canal de distributie al BRD Sogelease IFN il reprezinta reteaua nationala a BRD - Groupe Socit Gnrale, sustinuta de reprezentantii regionali BRD Sogelease IFN din Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Pitesti, Ploiesti, Iasi si Timisoara, precum si reteaua de furnizori de echipamente cu care sunt dezvoltate relatii speciale. in acest fel, clientii BRD beneficiaza de o servicii bancare, leasing, factoring si asset management.

BRD Sogelease este membru fondator al Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare Nebancare, institutie care reprezinta interesele a 20 societati de leasing si insumeaza aproximativ 60% din piata de profil din Romania (estimare ALB).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri